In serialul feriha episodul 5 online, serial turcesc difuzat pe kanal d feriha episodul 5 online subtitrat cu subtitrare romana ce spune povestea unei fete ce locuieste in Etifer, Istambul.

Feriha episodul 5 online subtitrat

Feriha episodul 5 online subtitrat

Feriha Yilmaz (Hazal Kaya), protagonista serialului, locuieste in Istanbul, impreuna cu parintii si cei doi frati ai sai. Ea provine dintr-o familie saraca, dar invata foarte bine si are ambitii mari. Tatal ei, RızaYılmaz (Metin Çekmez), este portar in Etiler, un cartier bogat al Istanbulului, iar mama, Zehra Yılmaz (Vahide Gördüm), este menajera.

Feriha episodul 5 online subtitrat

Feriha nu accepta faptul ca este fiica de portar si le promite parintilor ca va avea o viata mai buna decat a lor. Intrata cu bursa la facultate, Feriha crede ca de acum inainte viata ei va fi mult mai frumoasa. Atat de mult isi doreste aceasta schimbare incat incepe sa modifice realitatea, dandu-le de inteles noilor colegi, majoritatea bogati, ca provine dintr-o familie instarita. Pe aleile facultatii, Feriha il intalneste pe Emir Sarrafoğlu (Cagatay Ulusoy), “baiatul de aur” al facultatii, “printul mostenitor nocturn”, cum il alinta prietenii. Emir, un tanar chipes, are parinti bogati si este inconjurat prieteni “de bani gata”, lucru care o va determina pe  Feriha sa mentina aparentele de “fata bogata”. Cei doi tineri se indragostesc nebuneste unul de altul, iar Feriha ajunge sa cada in plasa propriilor minciuni.

Vezi serialul turcesc Feriha episodul 5 online subtitrat pe unu din urmatoarele servere youtube, trilulilu feriha, vk feriha episodul 5 online subtitrat

Feriha este o tanara cu aspiratii care vrea sa-si depaseasca conditia sociala, insa incepe cu o minciuna si acest lucru ii va dauna in relatiile cu prietenii si colegii de scoala care o cred una de-a lor. Feriha a avut sansa sa mearga la un colegiu unde elevii sunt copii d ebani gata care isi permit orice de la masini luxoase pana la excursii si burse in strainatate.

FR2-EP5-www.VoceaActiva.net de webcgrd

FR3-EP5-www.VoceaActiva.net de webcgrd

www.Dramacafe.tv | الحلقة 12 – [ADTV] مسلسل… de DramaCafeTV

FR5-EP5-www.VoceaActiva.net de webcgrd

FR6-EP5-www.VoceaActiva.net de webcgrd

Cautari pentru acest film:

Processing your request, Please wait....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


unu + 9 =

1 Comment