Care pe care, la “ Schimb de mame 1 Decembrie 2013”

Nu pierdeţi o ediţie “Schimb de Mame” în care oltenii şi bănăţenii îşi dispută supremaţia! Cine este fruncea? Aflati în emisiune!Aşadar, în această săptămână, experienţa schimbului de mame va fi trăită de familia Paveloiu, din Budieni, comuna Scoarţa, judeţul Gorj, şi familia Măciucă, din Coşava, comuna Curtea, judeţul Timiş.

Adela şi Mircea Paveloiu au împreună două fete, ambele adolescente, Veronica, de 17 ani, şi Mirabela, de 15 ani. În prezent, niciunul dintre părinţi nu are ocupaţie.

Schimb de mame 1 decembrie 2013

schimb de mame 1 decembrie 2013

schimb de mame 1 decembrie 2013

Familia Măciucă are tot patru membri. Alina şi Ion, amândoi în vârstă de 33 de ani, au şi ei două fetiţe – Sara, de11 ani, şi Ioana, de 4. În aceeaşi casă, mai locuiesc şi doi fraţi ai tatălui, Ciprian, zis Tarzan, de 35 de ani, şi Cătălin, de 22. Alina este casnică, iar Ion are câteva sute de oi şi capre, de care se ocupă împreună cu fraţii săi.

Ajunsă în Budieni, Alina este iniţial impresionată de ordinea pe care o găseşte aici. Nimic nu pare a tulbura viaţa familiei Paveloiu. Cu timpul însă, ea observă că tatăl este mult prea sever, iar problemele încep să apară. La Coşava, Adela este de la bun început foarte deranjată de ce găseşte aici, iar familia Măciucă nu agreează ideile mamei de schimb.

De partea cui este dreptatea, veţi vedea la “Schimb de mame” pe 1 decembrie, de la ora 20.30, numai la Prima TV!

Cautari pentru acest film:

Processing your request, Please wait....

Category:

Schimb De Mame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


5 × unu =

1 Comment

  • lixandru 4 months ago

    Da clic sa vezi ce?. Poti da clic peste clic , nu vezi nimic ca nu functioneaza . Sa ma c.c in reluare.